Ilmainen tavaramerkkitutkimus: tavaramerkkihaku ja arviointi

Tarkista, onko tavaramerkkisi vapaana rekisteröitäväksi ja selvitä mahdolliset rekisteröintiesteet.

~Tietosi käsitellään turvallisesti.

Miksi tavaramerkkitutkimus on tärkeä tehdä ennen hakemusta


Tavaramerkkitutkimus on tärkeä ennen hakemuksen tekemistä, sillä näin voit varmistua mahdollisista rekisteröintiesteistä. Tutkimus auttaa tunnistamaan riskit, säästämään aikaa ja välttämään mahdolliset oikeudelliset ongelmat. Tee nopea tavaramerkkihaku ennen tavaramerkkihakemusta.

 

Ilmainen tavaramerkkihaku 27+ maassa

Tarkista tavaramerkkisi saatavuus kaikissa EU-maissa ilmaiseksi. Tämä alustava arviointi auttaa tunnistamaan mahdolliset esteet ajoissa.

Sisältyvät maat ja alueet: Itävalta 🇦🇹, Belgia 🇧🇪, Bulgaria 🇧🇬, Kroatia 🇭🇷, Kypros 🇨🇾, Tšekki 🇨🇿, Tanska 🇩🇰, Viro 🇪🇪, Suomi 🇫🇮, Ranska 🇫🇷, Saksa 🇩🇪, Kreikka 🇬🇷, Unkari 🇭🇺, Irlanti 🇮🇪, Italia 🇮🇹, Latvia 🇱🇻, Liettua 🇱🇹, Luxemburg 🇱🇺, Malta 🇲🇹, Alankomaat 🇳🇱, Puola 🇵🇱, Portugali 🇵🇹, Romania 🇷🇴, Slovakia 🇸🇰, Slovenia 🇸🇮, Espanja 🇪🇸, Ruotsi 🇸🇪, Euroopan unioni 🇪🇺.

Jos tarvitset kattavamman tavaramerkkitutkimuksen yllä mainituissa tai muissa maissa, kuten Yhdysvallat, Kanada, Kiina, Intia, Australia, Iso-Britannia ja Japani, ota meihin yhteyttä. Kattavampi tavaramerkkitutkimus on maksullinen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on tavaramerkkitutkimus?

Tavaramerkkitutkimuksessa tehdään alustava arvio tavaramerkin rekisteröintimahdollisuuksista. Tavaramerkkitutkimus auttaa tunnistamaan mahdolliset esteet ennen tavaramerkkihakemuksen tekemistä, mikä auttaa välttämään haasteita hakemusvaiheessa.

Kuinka kauan tavaramerkkitutkimuksen tulosten saaminen kestää?

Tavaramerkkitutkimuksen tulosten saaminen kestää yleensä noin 24 tuntia. Asiantuntijamme tutkii tavaramerkkisi ja antaa alustavan arvion mahdollisista esteistä ja rekisteröintimahdollisuuksista.

Mitä tehdä, jos tavaramerkkitutkimus osoittaa heikot rekisteröintimahdollisuudet?

Jos tavaramerkkitutkimus osoittaa, että tavaramerkkisi rekisteröintimahdollisuudet ovat heikot, suosittelemme harkitsemaan vaihtoehtoisia tavaramerkkejä tai tekemään ensin kattavamman tutkimuksen sen selvittämiseksi, että ovatko esteet ylitsepääsemättömiä.

Mikä on tavaramerkkitutkimuksen ja kattavan tavaramerkkitutkimuksen ero?

Tavaramerkkitutkimus on alustava tavaramerkkihaku ja arviointi, joka tunnistaa ilmeiset ristiriidat olemassa olevien tavaramerkkien kanssa. Kattava tavaramerkkitutkimus sen sijaan tarjoaa kattavamman läpikäynnin mahdollisista esteistä. Perusteellisemman kuvan saamiseksi tilanteesta suosittelemme kattavaa tutkimusta. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa.