EUIPO:n tuet PK-yrityksille – Suojaa brändisi ja innovaatiot

Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO) tarjoaa merkittävän mahdollisuuden pienille ja keskisuurille yrityksille IPR-oikeuksien suojaamiseen PK-yritysten rahaston kautta. IP scan-palvelu ja SME Fund tuki on suunniteltu tukemaan tavaramerkkien, mallioikeuksien ja innovaatioiden suojaamista.

*Tukea on saatavilla rajattu määrä

EUIPO:n tuet

Avustukset yrityksesi IPR-oikeuksien turvaamiseksi

 

EUIPO:n avustukset tarjoavat PK-yrityksille mahdollisuuden keskittyä IPR:n (immateriaalioikeuksien) suojaamiseen. Avustusten kuten IP Scan -palvelun ja 1 000 euron arvoisen tukisetelin avulla pyrimme auttamaan PK-yrityksiä suojaamaan brändinsä, tuotteensa ja innovaationsa ympäri EU:ta ja sen ulkopuolella. Alhaalla lisätietoa EUIPO:n myöntämistä tuista.

IP scan avustus yrityksen IPR-oikeuksien kartoittamiseen

IP Scan-palvelu auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä tunnistamaan ja arvioimaan heidän aineettomien oikeuksiensa arvon. Hyödynnä IP Scan -palvelua saadaksesi selkeän yleiskatsauksen yrityksesi immateriaalioikeuksien tilanteesta.

Tukiraha on 1 500€, josta yrityksen omavastuu on vain 150€.

SME Fund 1 000 € tukiseteli hakemuskuluihin

Tämä avustus on suunnattu EU:n PK-yrityksille, jotka haluavat suojata brändinsä ja innovaationsa vähentäen rekisteröinnin taloudellista taakkaa. Tukiraha voidaan käyttää hakemuksen viranomaiskuluihin.

Hyödynnä 1 000 euron tukiraha saadaksesi yrityksesi tavaramerkki tai mallisuoja rekisteröityä. 

Vuonna 2024 EUIPO:n pk-yritysrahasto tarjoaa 20 miljoonaa euroa avustuksia, jotka ovat käytettävissä saapumisjärjestyksessä, kunnes varat loppuvat.

Tuen hakeminen

Miten hakea EUIPO:n myöntämää SME Fund tukea?

 

Tutustu, kuinka voit hakea EUIPO:n PK-yrityksille suunnattua SME Fund rahaston tukea. Kaksi vaihtoehtoa apurahan hakemiseen: voimme hakea IP Scan -palvelua sekä hakemukseen tarkoitettua apurahaa puolestasi maksutta, tai voit valita hakea niitä itse. Kumpaakin tuen hakemiseen on oma hakureittinsä. Suosittelemme asiantuntija-apumme käyttöä, jolloin hakeminen hoituu vaivattomasti. Mikäli päätät edetä itsenäisesti, ohjaamme sinut kunkin palvelun vaatimien tietojen äärelle.

Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi immateriaalioikeuksien suojaaminen.

Hoidamme hakemisen puolestasi veloituksetta

Anna meidän hoitaa apurahan hakeminen puolestasi – varmistamme, että prosessi sujuu vaivattomasti.

Hakemuksesi käsitellään alusta loppuun ammattitaidolla, mikä maksimoi tukesi saamisen mahdollisuudet. Yli 90% hakemuksistamme on johtanut avustuksen saantiin.

Tarjoamme tämän palvelun täysin veloituksetta osana palvelupakettia, ilman lisäkuluja. Täytä alla oleva lomake ja tee ensimmäinen askel kohti yrityksesi immateriaalioikeuksien suojaamista.

Hae tukea itse

Tukea voi hakea myös itse EUIPO:n kautta, itse hakiessa on tärkeää noudattaa EUIPO:n ohjeita ja varata aikaa hakemusprosessiin. Kaikki tarvittavat lomakkeet ja ohjeet löytyvät EUIPOn viralliselta verkkosivustolta.

Lisäksi, varmista, että kaikki tarvittavat asiakirjat on toimitettu kattavasti ja pidä silmällä tarvittavia määräpäiviä, jotta tukihakemus onnistuu.

  • Lisätietoa EUIPO:n IP Scan -palvelusta löydät täältä.
  • Lisätietoa EUIPO:n SME Fund 1 000 euron tuesta löydät täältä.

Jos tarvitset apua hakemuksessa, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Helpota hakuprosessia – anna meidän hoitaa hakeminen puolestasi veloituksetta osana palvelupakettia

Täytä lomake
Arvioimme kelpoisuutesi avustuksen saamisesta ja kerromme, mitä asiakirjoja ja tietoja hakemus edellyttää.

Asiakirjojen valmistelu ja toimittaminen
Valmistelemme ja toimitamme kaikki tarvittavat asiakirjat puolestasi. Varmistamme, että hakemuksesi kaikki yksityiskohdat täyttävät EUIPO:n kriteerit.

Valmis!
Kun hakemus on jätetty, seuraamme sitä, kunnes tuki on myönnetty. Tämän jälkeen voimme ryhtyä hommiin yrityksesi IPR-oikeuksien suojaamiseksi.

Asiakaspalautteet

Jos etsit tavaramerkkeihin erikoistunutta palveluntarjoajaa, ei tarvitse etsiä enempää. Konsulttitiimi, jonka kanssa työskentelin, Iida, Jarmo ja Erkki, hoitivat ystävällisesti ja tehokkaasti kaikki paperityöt ja varmistivat tavaramerkkimme rekisteröinnin kaikissa EU-maissa. He auttoivat meitä myös saamaan Euroopan unionin rahoituksen, joka kattattoi puolet virannomaismaksuista. Kaiken kaikkiaan suosittelen Reggsteriä kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja kustannustehokasta tavaramerkkiekisteröintipalvelua.

Gianluca Tognon

Food4Future AB

Sujuvaa, ammattitaitoista palvelua kohtuulliseen hintaan.
Palvelun selkein hyöty on, että meidän tavaramerkki on nyt rekisteröity. Jos olisimme aloittaneet koko prosessin itse, olisimme käyttäneet siihen paljon aikaa ja hermoja. Suosittelen Reggsterin palveluita kaikille.

Pekka Piirainen

Critical Force

Tavaramerkki.fi palvelun kautta sain selvät neuvot ja hyvää sparrausta brändin suojaamisesta, ja hakemus oli vireillä lähes välittömästi. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Tommi Särkkinen

Yeply

Suosittelen palveluita ehdottomasti. Oman kokemukseni pohjalta Reggster on paras mahdollinen kumppani näihin tilanteisiin​.

Tommi Lähde

the other danish guy