Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0400 476 707

Osoite

Fabianinkatu 4
00130 Helsinki, Finland

Sähköpostiosoite

email@tavaramerkki.fi

Varaa aika etäpalaveriin tai jätä soittopyyntö

Olemme rekisteröineet asiakkaillemme 1 500+ tavaramerkkiä EU:ssa ja sen ulkopuolella.

Jos etsit tavaramerkkeihin erikoistunutta palveluntarjoajaa, ei tarvitse etsiä enempää. Konsulttitiimi, jonka kanssa työskentelin, Iida, Jarmo ja Erkki, hoitivat ystävällisesti ja tehokkaasti kaikki paperityöt ja varmistivat tavaramerkkimme rekisteröinnin kaikissa EU-maissa. He auttoivat meitä myös saamaan Euroopan unionin rahoituksen, joka kattattoi puolet virannomaismaksuista. Kaiken kaikkiaan suosittelen Reggsteriä kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja kustannustehokasta tavaramerkkiekisteröintipalvelua.

Gianluca Tognon

Food4Future AB

Sujuvaa, ammattitaitoista palvelua kohtuulliseen hintaan.
Palvelun selkein hyöty on, että meidän tavaramerkki on nyt rekisteröity. Jos olisimme aloittaneet koko prosessin itse, olisimme käyttäneet siihen paljon aikaa ja hermoja. Suosittelen Reggsterin palveluita kaikille.

Pekka Piirainen

Critical Force

Tavaramerkki.fi palvelun kautta sain selvät neuvot ja hyvää sparrausta brändin suojaamisesta, ja hakemus oli vireillä lähes välittömästi. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Tommi Särkkinen

Yeply

Suosittelen palveluita ehdottomasti. Oman kokemukseni pohjalta Reggster on paras mahdollinen kumppani näihin tilanteisiin​.

Tommi Lähde

the other danish guy